3d pen voor kinderen

3D Pennen voor Kinderen

Inmiddels hebben verschillende fabrikanten de potentie van 3D-pennen ingezien en de creatieve nakomelingen zojuist als klantengroep erkend. Kinderen houden van nature vaak van schilderen, knutselen en tekenen, urenlang en met grote toewijding. Als uw kinderen ook creatieve ambities tonen, kan een nieuwe pen voor Kerstmis of een verjaardag geheel nieuwe mogelijkheden bieden: echte modellen die overeenkomen met de verbeelding van het kind, komen tevoorschijn uit het platte oppervlak van de vellen en kleurboeken.

Beste 3D pennen voor kinderen

De beste 3D pennen voor kinderen zijn anders dan die voor volwassenen. Met kinderen heb je een goedkopere 3D pen én is deze een stukje veiliger. Hieronder bekijk je eerst de beste 3D pennen voor kinderen. Vervolgens lees je alles over waarom een kinderpen beter is voor een kind – en waarom je zelf geen kinderpen wilt.

  1. 3Dandprint Starterspakket – Inclusief 50 Meter Filament – 5 Stencils
  2. Polaroid Play – 3D-Pen
  3. XXL-set: 3D Pen MyRiwell Advanced

Kinderpennen zijn gemakkelijker te gebruiken

Met een 3D-pen die speciaal is ontworpen voor de behoeften van kinderen, neemt u een goede beslissing op het gebied van veiligheid, netheid en gebruiksgemak.

Vooral voor kleine handjes

Kies je bijvoorbeeld voor de 3Doodler Start voor je kroost, dan kun je genieten van het kindvriendelijke design. In de categorie 3D-pennen voor kinderen besteden fabrikanten bijzondere aandacht aan de behoeften van kleine handen. De pennen voor creatief 3D tekenen zijn veel smaller en lichter dan vergelijkbare professionele apparaten voor volwassenen.

Ook bij dit type product zijn de verschillende bedieningselementen bijzonder overzichtelijk gerangschikt en kenmerken zich door eenvoudige constructies. Na een korte gewenningsfase kunnen de kinderen relatief intuïtief met de potloden werken en creatief stoom afblazen.

Met 3D-pennen kunnen uw kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en driedimensionale kunstwerken maken.

De jongeren trainen het driedimensionaal denken door te schilderen en te tekenen, terwijl tegelijkertijd vaardigheid en creativiteit worden bevorderd. Nauwkeurig en precies werken met 3D-pennen verbetert ook de motorische ontwikkeling. Alle leerprocessen vinden op een speelse manier plaats en ook de jongeren hebben plezier.

Veilige materialen en zonder elektriciteit

Veel fabrikanten gebruiken food-grade materialen voor de behuizing en accessoires van de 3D-pennen. Filamenten gemaakt van zogenaamd eco-plastic worden ook aanbevolen. Weekmakers worden consequent vermeden. Het enige knelpunt is en blijft de punt van de pen, die heet wordt op apparaten voor volwassenen en daarom een ​​potentiële bron van gevaar is.

Speciale 3D-pennen voor kinderen werken daarentegen zonder elektriciteit en warmte, zodat brandwonden en verwondingen op dit punt worden vermeden. Het filament aan de binnenkant warmt ook op in kinderapparaten, maar komt alleen warm uit het mondstuk. De temperaturen zijn zo gekozen dat het plastic bij aanraking geen enkel risico vormt.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Plaats een reactie