3Doodler Start

De Start is een leuke pen voor de jongste kinderen (vanaf zo’n 6 jaar), omdat ze er hun handen niet aan kunnen branden. De pen is wel wat minder veelzijdig als andere 3d pennen. De 3d creaties zijn minder stevig en kunnen ook niet dicht bij verwarming of open haard worden geplaatst.

Normale 3d printerpennen zijn door kinderen vanaf 8 jaar te gebruiken, maar voor kinderen van 6 – 9 jaar is de Start doodler absoluut de beste starterspen en hier verkrijgbaar.

3doodler filament

Filamenten voor de doodler pennen zijn normaal nogal prijzig. Vooral bij de 3doodler Start ondervinden veel mensen dit probleem. Derhalve heeft goedkope 3D pen wel voordelige 3-doodler navullingen opgenomen in het assortiment. Zowel voor de Start, als voor de Create; ofwel 3doodler 2.0.
(let op: filament voor de Start past niet in de Create en vice versa)

Bij ons krijgt u meer meters, voor minder euro’s!

 • goedkope 3doodler start inhoud pakket
  Gratis Verzending

  3Doodler Start – 3D pen Starterpack

  49.95 39.95 inclusief BTW
  Details
 • Goedkope 3doodler Start navullingen

  4 van 5
  13.95 11.95 inclusief BTW
  Details
 • goedkope 3doodler start navullingen 12 stuks

  Goedkope 3doodler Start navullingen XXL

  5 van 5
  25.95 22.95 inclusief BTW
  Details
 • 3d pen filament pakket klein
  Details

3Doodler overige pennen

Wij voeren momenteel geen overige pennen van Wobbleworks , zoals de 2.0 en de Pro in het assortiment. Deze 3d pennen zijn vrij prijzig voor wat je ervoor krijgt. De metalen Slimline Automatic en de Slimline Pro Architect in ons assortiment bieden meer en zijn veel goedkoper dan de doodlers.

Wobbleworks

Wobbleworks LLC. is het bedrijf achter de doodler pennen. Zij zijn de grondleggers, de uitvinder van de printerpen.

Wat begon als een idee om 3D prints van een 3D printer handmatig nog wat bij te kunnen werken werd via het crowdfunding platform kickstarter al gauw een doorslaand succes. Hier haalden zij maar liefst $2,344,134 op!

Hun eerste pen was nog wat groot en log, maar heeft wel de complete rage van printerpennen opgestart. De nieuwere modellen zijn zeker beter dan de eerste, vooral de Pro, maar daar hangt een heel stevig prijskaartje aan.

In Europa zijn hun pennen, op 1 uitzondering na, niet zo succesvol als in de USA, waar zij een gigantische community in social media hebben opgewbouwd.

Waar ze echter wederom de spijker op de kop hebben geslagen is met de Start. Hiermee introduceren zij de wereld van 3D aan nog jongere kinderen, die hun ruimtelijk inzicht en creativiteit zo nog eerder kunnen ontwikkelen.